Nedavno se internetom proširila glasina da će se seriji "Ženskaroš iz Vile" uskoro dodati dva lika, što će mnoge iznenaditi.

❗Promenite se iz paćenika u osvetnike!

Nedavno se internetom proširila glasina da će se seriji "Ženskaroš iz Vile" uskoro dodati dva lika, što će mnoge iznenaditi. 


Nije trebalo dugo čekati, vest da su se braća Ihsanli - Tarık i Saffet vratila u seriju, izazvala je pomešane reakcije među fanovima, koji su samo odahnuli na vest da Buče Buse Kahraman ističe rok na kraju druge sezone ostati u seriji, ali scene sa njenim sudelovanjem više se ne snimaju i još nije poznato hoće li za nju biti napisane nove. Uz Buče, Tufan Gökpinar (Serter) i Büšra Altintemiz (Piril) također su napustili zvezdanu postavu. Ali imena Barana Bolukbašija (Tarik) i Ediza Akšehira (Saffet) već su se smestila u odjavnoj špici za 68. epizodu i čini se da njihova priča tek počinje dobivati zamah, što znači da su legendarna braća sa nama do kraja druge sezone, a možda će čak zakorači i u treću. 


Sada kada je Tarik odslužio kaznu za pokušaj atentata na Ferita, njega i njegovog mlađeg brata je pod svoje psihopatsko okrilje uzeo Tayar, koji je, kako se pokazalo, bio prijatelj sa njihovim pokojnim dedom, Saffetom starijim.

❓Kako ste se osećali zbog povratka braće Ihsanli i njihovog saveza sa neuravnoteženim Tayarom?

__________

**Kraj sinoćnje epizode Ženskaroš iz Vile - " Ferit, želim biti majka, želim ti roditi dete." 🤩🤩🤩🥳🥳
https://fullturkdizi.blogspot.com/2024/05/kraj-sinocnje-epizode-zenskaros-iz-vile.html?m=1**

________




Objavi komentar

Noviji Stariji

Recent in Technology

">Responsive Advertisement

Facebook

">Responsive Advertisement