Demet Ozdemir u intervjuu za indijski magazin Hi Celeb: ( 2. deo )

❥ Demet Ozdemir u intervjuu za indijski magazin Hi Celeb:
( 2. deo )

Želite li nešto poručiti svojim indijskim fanovima?
    📍Vidim njihovu ljubav prema meni na društvenim mrežama. Hvala im što su me zagrlili i pokazali mi svoju ljubav. मैं भी तुमसे प्यार करता हूँ (I ja vas volim). Nadam se da ću jednog dana imati priliku posetiti vašu zemlju i upoznati sve vas.

Kakva su vaša očekivanja za 2024.?
    📍Zdravlje i mir. Ovo možda zvuči kao klišej, ali s' obzirom na pandemiju i kasnije ratove, ekonomske krize i potrese, mislim da će se svi složiti sa mnom.

Da niste glumica, što biste voleli biti?
    📍Advokat koji se bori protiv nepravde. Zapravo sam u neku ruku to i postala. Glumila sam advokata u "Tvoj dom je tvoja sudbina". Jedna od stvari zbog kojih sam zavolela svoju profesiju je prilika da isprobam različite profesije sa svakim projektom. Da sam samo advokat, bila bih samo to, ali sada mogu biti advokat, doktor, plesač, pisac...

Možete li podeliti svoje mišljenje o indijskoj kinematografiji i televiziji?
     📍Ne znam puno o indijskoj televiziji, ali indijska kinematografija, posebno Bollywood, dobro je etablirana industrija poznata u celom svetu. Boje, muzika, ples - sve me to privlači i uživam gledati. Kao gledateljica to cenim, ali kao glumica mislim da bi sudelovanje u takvom projektu bilo vrlo ugodno i da bi unapredilo moje glumačke veštine. Možda zato što jako volim ples i muziku. Iako, kada pomislimo na Bollywood, često pomislimo na plesne filmove, ali shvatam da postoje različiti žanrovi i teme. Kao glumica, smatram da mi rad na projektima koji predstavljaju različite kulture širi horizonte. Rekavši to, dopustite mi da spomenem da sam otvorena za preporuke za indijske filmove i TV serije.



Objavi komentar

Noviji Stariji

Recent in Technology

">Responsive Advertisement

Facebook

">Responsive Advertisement