68. Epizoda epizoda Ženskaroš iz Vile ispala je tužna. Društvenim mrežama proširila se snimka Asuman.

68. Epizoda epizoda Ženskaroš iz Vile ispala je tužna. Društvenim mrežama proširila se snimka Asuman. 

Korhani su odmah pohrlili da kljucaju po devojci. Najviše su negodovali Ferit i dedo Halis, ali zašto li? Jedan je  nakon venčanja suprugu upoznao sa ljubavnicom, a drugi je imao ljubavnice kao zec u dvorcima. 

Čak su i deca od različitih žena, tako da je Korhanovljevo licemerje već umorno. Na kraju, Fuata više nema. Da, žalosno, ali Asuman će sada počiniti samoubistvo?! Ona je mlada žena i logično je da će se u njenom životu naći još jedan muškarac. 

Preporučljivo je da nije takav idiot kao trener. Šteta je što je umesto razumevanja Asja oterana iz vile. Seyran je pokušala urazumiti svoju rodbinu, ali uzalud. Asuman su prestali pratiti na društvenim mrežama i našla je utočište na Ifakatinom ramenu. 

Uzalud je, naravno, Asya otišla do crvenokosog dementora. Ifa nikad ništa ne radi bez lične koristi, a ovo je tako dobra prilika da se umiljava Halisu. Općenito, trener je uhvaćen. Ferit ga je pretukao i obrisao video. 

Doveli su trenera u šumu, iskopali mu rupu, a zatim je deda Halis održao Asuman poučno predavanje. Trener je ustreljen i zakopan. Ali nije baš tako. To se definitivno nikad ne događa sa Korhanovima. Ispostavilo se da je Ifa u međuvremenu trudna.

 Šehmuzovo seme je palo u plodno tlo, ali iz nekog razloga čovek više ne skače od sreće i ne žuri mu se postati otac. Sada mu je jedino stalo da se osveti Korhanovima, a ovde ima toliko partnera. Akinova majka je preživela. Akinov tata ju je uzeo i stavio joj infuziju. Čovek je, čini se, potpuno poludeo, jer se ne umara maltretirati bolesnu i obogaljenu ženu.

 Glumac koji je igrao ulogu Kadira izašao je iz serije "Sakrij me". Sada se Tarik i njegov slabašni brat žure pridružiti Akinovom tati kako bi se... osvetili Korhanima. Čudesno? 

Nikada! Dok neki spremaju zamke i razmišljaju kako se obračunati sa glavnom porodiceTurdiziev, Esme je napustila Kazima. Čovek od gladi zakolje kokoši i petlove, a zaposli i Akinovog oca kao vozača. Naravno, Kazim ne zna za to, ali je i dalje gubitnik. 

Kaya je pokušao vratiti Esme, ali ona je dobila telefon i sprema se na internet, ali još uvek ne može zaboraviti svoju prvu ljubav.

 Ne bi me iznenadilo da se taj pojavi u trećoj sezoni. Suna i Kaya ne mogu se sporazumeti, ali sada se još strašnija pretnja nadvija nad dvorcem. Seyroš je dijagnosticirana strašna bolest. 

Lekar je rekao da devojka neće dugo živeti. Seyran je briznula u plač, vagala sve za i protiv, a onda odlučila odbiti lečenje kako bi postala majka. Oprosti Seyran. Studij joj je zanemaren, zdravlje joj je zapušteno, srećne trenutke u braku može skupljati malo po malo, a sada joj je zdravlje narušeno. 

Odlučila je da će Feritu konačno podariti dete, ali kako će dete rasti bez majke. Pa, malo je verovatno da će čak i dobra maćeha voleti bebu više od one koja je dala život. 

Općenito, neka pronađu univerzalnu tabletu koja će pomoći u svemu. Budući da je broj mstunova po kvadratnom metru u nizu izvan lestvica, onda neka se Seyran izleči.




Objavi komentar

Noviji Stariji

Recent in Technology

">Responsive Advertisement

Facebook

">Responsive Advertisement